Dania i potrawy regionalne

Wydawnictwo MARTEL
Autor: Siostra Maria
ISBN: 978-83-65222-97-8
Format: 145×200 mm
Stron: 288
Oprawa twarda

Dania i potrawy regionalne Siostry Marii to kolejna z serii znakomita książka, która tym razem zawiera wiele sprawdzonych i bardzo różnorodnych przepisów na dania pochodzące z różnych rejonów Polski. Dzięki nim każdy będzie miał okazję spróbować, jak smakuje kuchnia typowa dla danego regionu, a dokładne opisy i wskazówki oraz piękne zdjęcia z pewnością w tym pomogą.

Wstecz

Lokalizacja

Newsletter

Korzystając z newslettera Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku z (np. wysłaniem zapytania przez newsletter) . Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne do przetworzenia zapytania. Zostałem poinformowany, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych , możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest firma: NOTUS Hurtownia Książek Katolickich
25-324 Kielce, ul. Legnicka 28

Kontakt

NOTUS Hurtownia Książek Katolickich
25-324 Kielce, ul. Legnicka 28

Numery telefonów:

41 369 17 60
508 493 634