Kuchnia bez konserwantów czyli wytwarzanie żywności w domu

Cena: 45.00 PLN
szt.

Wydawnictwo: JEDNOŚĆ
Autor: Lisa Casali
ISBN: 9788379710423
Format: 190 x 240 mm
Liczba stron: 200
Wydanie: WRZESIEŃ 2022
Oprawa twarda

Rewolucyjny przewodnik dotyczący wytwarzania żywności. Uczy, jak odżywiać się zdrowo, bo w sposób w pełni świadomy, i jak jednocześnie zaoszczędzić pieniądze oraz ograniczyć produkcję śmieci. Autorka dzieli się z nami całym swoim doświadczeniem, pokazując, że można samemu wyprodukować każdy rodzaj żywności i że nie jest to wcale trudne. Dzięki jej wskazówkom bez problemu przygotujemy i podstawowe produkty, takie jak mąki, makarony, słodycze, sery, napoje, przetwory, lody, i te nietypowe, jak tofu, miso, tempeh czy seitan. Korzystając z przepisów z niniejszej książki, z radością będziemy robić domowe pierożki, naturalne jogurty i pachnące pieczywo, zamiast kupować mrożonki, zupki w proszku czy batoniki. Odkryjemy też sposoby długiego przechowywania żywności bez stosowania jakichkolwiek dodatków.

Dopełnieniem książki jest rozdział poświęcony zorganizowaniu ogródka warzywnego na balkonie, byśmy mogli w sposób ekologicznie zrównoważony samodzielnie hodować wszystko, co potrzebne do zdrowego odżywiania się.

Wstecz

Lokalizacja

Newsletter

Korzystając z newslettera Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku z (np. wysłaniem zapytania przez newsletter) . Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne do przetworzenia zapytania. Zostałem poinformowany, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych , możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest firma: NOTUS Hurtownia Książek Katolickich
25-324 Kielce, ul. Legnicka 28

Kontakt

NOTUS Hurtownia Książek Katolickich
25-324 Kielce, ul. Legnicka 28

Numery telefonów:

41 369 17 60
508 493 634